Meie kapsamaa

Uued valged kanad

Tahaks ju valgeid mune ka.

valgedkanad.jpg

Nimedeks neil jälle Luks, Tux ja Toks – eelmisel suvel rebase poolt ära viidud kanade järgi.

3 thoughts on “Uued valged kanad

  1. Tiiu

    Suur tänu jagamast! Te olete nii sümpaatsed, vahvad ja mulle suureks eeskujuks. Loen ja loen, vaatan ja vaatan, kõik on nii armas, kodune. See, mida te oma kätega teete on minu imetlust väärt. Tunnen suurt valget kadedust ja püüan teilt õppida. Eriti armas on muidugi Tõnis. Vaatasin, kuidas ta laulab ja sain elamuse. Mis pulmavideos teie tantsimisse puutub, siis minu mees oli suur tantsulõvi, kuid see pole veel mingi näitaja. Mina hindan neid väärtusi sada korda kõrgemalt, mida teie endas kannate. Hoidke seda! Edu ja õnne teile!

  2. Margo

    Vahva, et keegi ikka loeb ka 🙂

    Tehtud on vahepeal palju, aga pole jõudnud kõike blogisse üles panna. Võtan ikka hoogu ja püüan seda viga parandada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga