Meie kapsamaa

Vanadest akendest kasvuhoone

Tegin kevadel väikse kasvuhoone. Kasutasin vanu aknaid ja kilekasvuhoone ehitusest järgi jäänud kilet. Peale kruvide, hingede ja ühe haagi on kogu materjal taaskasutatud või eelmistest ehitustest üle jäänud.

img_9511.JPG

img_9512.JPG

img_9513.JPG

img_9515.JPG

img_9516.JPG

img_9517.JPG

img_9520.JPG

Mõõdud 1,5x3m. Kõrgus alustaladest mõõtes madalamas küljes 1,5m ja kõrgemas 1,7m. Alusraam on tehtud 15x15cm prussidest (jäid üle aidaehitusest). Iga nurga all on üks kivi. Vajatusel peaks saama kasvuhoone teise kohta tõsta. Katus käib pealt ära – saab talveks ära võtta, et lumi katki ei vajutaks.

Tomatid kasvasid seal väga hästi ja jätkus isegi natuke purki panna.

Rammuks said tomatid vana kuivkäimla komposteerunud sisu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga